+45 3966 3131    +45 3966 1445   info@ihm.dk  

Beredskab og kommuner

Beredskab og kommuner

Beredskabsbranchen er i forandring. Flere kommunale beredskaber er blevet lagt sammen for at blive endnu mere effektive og opnå besparelser.

Én af de største udfordringer for beredskaberne er, at de skal løse de samme opgaver som tidligere og samtidig dække et større område med forholdsmæssigt færre personaler, mindre budgetter og materiel.

Høje krav kræver gennemtænkte løsninger

Øget udnyttelse af ressourcer stiller krav til overblik, styring og ledelse, men også nytænkning. I flere år har beredskabet efterspurgt effektivisering af mandskabs- og materieldækning ved fx112-udkald. De høje krav gør, at beredskaberne har brug for en totalløsning, der giver overblik, sikrer hurtig responstid og en bedre udnyttelse af de økonomiske ressourcer. Det afgørende er dog at sikre et højt serviceniveau og høj sikkerhed for borgerne.

Bedre udnyttelse af etablerede større vagtcentraler

Udnyttelse af de større vagtcentralernes potentiale og/eller eksisterende funktioner til varetagelse af kommunerne vagt- og sikkerhedsopgaver, nødopkald (hjemmepleje) og lignende, er også i fokus i kommunernes søgen efter at effektivisere og spare. Kommunen kan opnå mange fordele ved et kommunalt servicecenter, der tager hånd om alt, som vedrører sikkerhed og alarmer.

Automatisering redder liv

IHM leverer totalløsninger, hvor hele eller dele af processerne er automatiserede og således ikke kræver manuel indblanding. Med én løsning får beredskaberne en vagtcentral, der understøtter kritiske funktioner og forbedrer beredskabernes service. IHMs systemer giver høj effektivitet og hurtig responstid, hvilket i sidste ende kan redde liv.

Mere end 40 års best practices

I mere end 40 år har vi samarbejdet med beredskaber i Danmark og øvrige Skandinavien. Know-how om netop beredskabsbranchen er en del af vores DNA. Vi har et tæt samarbejde med vores kunder. Og vi lytter til dem, så vi kan være på forkant med behovene.

IHM tilbyder flere løsninger, store som små, der alle kan skaleres op og ned og tilpasses netop jeres behov. I løsningerne indgår bl.a. IHM AMS (Alarm Monitorerings Software), IHM Kommunikationscentral og IHM CAD (Computer Kommunikationsbetjening).

Se materialer om IHM’s løsninger

Certificeringer

IHM Certifikater

Find din lokale distributør

IHM global presence NY

Find distributør

Kontakt

IHM A/S
Vandtaarnsvej 87
DK – 2860 Søborg
Telefon: +45 39 66 31 31
Fax: +45 39 66 14 45
info@ihm.dk
www.ihm.dk

Persondata >

Salgs- og lev. betingelser

 
Få tilsendt nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Til dig, der er interesseret i nyheder, tendenser og aktuelle cases inden for netop din branche.