+45 3966 3131    +45 3966 1445   info@ihm.dk Partner Portal

Fængsler

Fængsler

Antallet af indsmuglede mobiltelefoner hos indsatte i fængsler og arresthuse sætter år for år ny rekord. Ulovlige telefoner er, ifølge Kriminalforsorgen, et stort problem i de danske fængsler.

Ulovlige mobiltelefoner beslaglægges hver dag i danske fængsler og arrester. Den primære årsag er risikoen for, at indsatte kan ødelægge eller påvirke efterforskningen af igangværende sager. Telefonerne kan fx bruges til at planlægge ny kriminalitet, påvirke vidner, planlægge undvigelser eller koordinere indsmugling af fx stoffer.

Der bruges mange ressourcer på at opfylde et politisk ønske om nul-tolerance, men det er en stor opgave for Kriminalforsorgen af få sat en stopper for indsmuglingen af ulovlige mobiler. 

Intelligent løsning lokaliserer mobiltelefoner

IHM løser problemet ved en intelligent løsning. I stedet for at forhindre tilstedeværelsen af mobiltelefoner, kan IHMs totale løsning både spore mobilens placering og blokere for signaler, så det bliver umuligt at sende og modtage signaler inden for et defineret område. Jammingen er 100% effektiv og sparer fængselsbetjentene uendeligt mange timer på en generel eftersøgning af mobiler samt sikrer, at der ikke sker en uønsket kommunikation.

IHM tilbyder flere løsninger, store som små, der alle kan skaleres op og ned og tilpasses netop jeres behov. I løsningerne indgår bl.a. CompStop Mini, ComStop 4G, ComStop Server og ComJam blokering.

Se materialer om IHM’s løsninger

Certificeringer

IHM Certifikater

Find din lokale distributør

IHM global presence NY

Find distributør

Kontakt

IHM A/S
Vandtaarnsvej 87
DK – 2860 Søborg
Telefon: +45 39 66 31 31
Fax: +45 39 66 14 45
info@ihm.dk
www.ihm.dk

Persondata >

Salgs- og lev. betingelser

 
Få tilsendt nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Til dig, der er interesseret i nyheder, tendenser og aktuelle cases inden for netop din branche.