+45 3966 3131    +45 3966 1445   info@ihm.dk Partner Portal

Forsyning

Forsyning

Solid beredskabsplanlægning sikrer, at el- og gassektoren er klar til at håndtere større hændelser og trusler mod forsyningen.

El- og gassektoren er en vigtig del af samfundets infrastruktur, og er derfor underlagt lovgivningskrav om beredskaber og beredskabsplaner. Forsyningsselskaberne skal indgå i beredskabet ved hændelser som påvirker forsyningen til virksomheder og borgere i landet.  Kommunikationen mellem forsyningernes driftscentraler og personale i marken er derfor afhængig af effektive og robuste tekniske systemer og hjælpemidler.

Strenge krav til beredskaber kræver en en sikker kommunikationsløsning

Kommunikationssystemer skal kunne fungere i daglige driftssituationer og i mere tilspidsede beredskabssituationer. Derudover skal de være uafhængige af offentlige net-forbindelser og normale mobile telenet. 

For at sikre et højt serviceniveau og høj sikkerhed for borgerne, stiller dette krav til overblik, styring og ledelse, og ikke mindst mandskabs- og materieldækning ved beredskabssituationer. De strenge krav gør desuden, at forsyningssektoren har brug for en totalløsning, der giver overblik og sikrer hurtig responstid.

Høj driftssikkerhed ved sikre systemer

Ved driftsforstyrrelser er det nødvendigt med sikre systemer til kommunikation med teknisk personale, der ikke nødvendigvis sidder på driftscentralen. Det er fx typisk ved forsyninger, som har hjemmevagtsordninger, hvor vagten varetages fra skiftende adresser.

IHM tilbyder flere løsninger, store som små, der alle kan skaleres op og ned og tilpasses netop jeres behov. I løsningerne indgår bl.a. IHM VCS (Kommunikationssoftware), IHM TE10-41 Audioboks og AIRBUS TETRA radioer.

Se materialer om IHM’s løsninger

Certificeringer

IHM Certifikater

Find din lokale distributør

IHM global presence NY

Find distributør

Kontakt

IHM A/S
Vandtaarnsvej 87
DK – 2860 Søborg
Telefon: +45 39 66 31 31
Fax: +45 39 66 14 45
info@ihm.dk
www.ihm.dk

Persondata >

Salgs- og lev. betingelser

 
Få tilsendt nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Til dig, der er interesseret i nyheder, tendenser og aktuelle cases inden for netop din branche.