+45 3966 3131    +45 3966 1445   info@ihm.dk Partner Portal

Industri

Industri

Flere og flere virksomheder har fokus på beredskab, ikke mindst virksomheder inden for brancher, hvor risiko for materiel og personale er betydelige. Industrien har behov for totalløsninger, der sikrer en hurtig indsats.

Dyrebare minutter kan spares ved, at virksomhedens ansvarlige for sikkerhed kan videregive detaljer om hændelsen og lokale forhold til det beredskab, som er på vej ved fx en automatisk alarm. Virksomheder, der producerer miljøbelastende kemiske produkter, eller som arbejder inden for videnstunge industrier som pharma, medico eller elektronik ønsker derfor typisk at være informeret om en alarm i samme øjeblik, hændelsen indtræffer.

Personsikkerhed og beredskaber kræver en professionel løsning

Professionelle løsninger, der dækker alle aspekter af nødkald, brand, indbrud, overfaldsalarm, work alone alarm, elevatoralarm eller tekniske alarmer er nødvendige for at virksomheder i høj-risiko brancher kan imødegå strenge krav til sikring af personale og materiel.

Tryghed for personalet

Personalets sikkerhed har høj prioritering - og i særdeleshed for personer, der arbejder isoleret, fx på tidspunkter, hvor der ikke er andre til stede i fx bygninger, produktions- og vagtområder. Den enkelte medarbejder oplever tryghed ved brug af brandovervågning, nødkald ved elevatorer og ’Tilt’ eller ’work alone’-alarmer.

Forbedret kommunikationen godt for arbejdsmiljøet

Alene-arbejdere som fx chauffører, togførere og p-vagter er særligt udsatte, idet risikoen for en arbejdsulykke eller overfald for dem, er højere end hos gennemsnittet. Kontakt med andre alene-arbejdere via radio eller anden telefoni kan modvirke utrygheden og samtidig skabe en social samhørighed med kollegaer, der arbejder under samme betingelser.

IHM tilbyder flere løsninger, store som små, der alle kan skaleres op og ned og tilpasses netop jeres behov. I løsningerne indgår bl.a. IHM Response, IHM Kommunikation og AIRBUS TETRA radioer.

Se materialer om IHM’s løsninger

Certificeringer

IHM Certifikater

Find din lokale distributør

IHM global presence NY

Find distributør

Kontakt

IHM A/S
Vandtaarnsvej 87
DK – 2860 Søborg
Telefon: +45 39 66 31 31
Fax: +45 39 66 14 45
info@ihm.dk
www.ihm.dk

Persondata >

Salgs- og lev. betingelser

 
Få tilsendt nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Til dig, der er interesseret i nyheder, tendenser og aktuelle cases inden for netop din branche.