+45 3966 3131    +45 3966 1445   info@ihm.dk Partner Portal

Transport

Transport

Ved kritiske hændelser som fx ulykker, overfald eller brand inden for transportsektoren er hurtig formidling af information og effektiv indsats afgørende. Det gælder uanset, om det er tog, busser, metro eller lufthavn. Derfor er branchen underlagt strenge krav om etablering af driftssikker kommunikation og eget beredskab ved kritiske hændelser. Som en sidegevinst øger den effektive kommunikation samtidig serviceniveauet overfor passagerer.

Virksomheder, som varetager infrastrukturen, har behov for egne kontrolrumsløsninger, der kan håndtere alarmeringsfunktioner og kommunikation til personale og passagerer. Disse funktioner er væsentlige for sikkerheden og for at sikre en høj service i den daglige drift.

Tilkald og distribution af informationer er kritiske faktorer

Kritiske hændelser skal kunne håndteres effektivt af eget beredskab med assistance af offentlige beredskaber. Det kræver at kommunikation mellem kontrolrum og beredskab samt forskellige personalegrupper er pålidelig og driftssikker. En effektiv formidling af information sikrer således en effektiv indsats. Systemet skal også kunne håndtere:

  • Interne kald mellem grupper eller enkeltpersoner
  • Kommunikation til passagerer over højtalere eller informationsskærme om fx forsinkelser

Driftssikker kommunikation

IHM har i en årrække leveret radio- og telekommunikationsløsninger til transportsektoren. Med mere end 30 års erfaring med beredskabsløsninger og radio- og telekommunikation løser vi enhver udfordring, uanset om det drejer sig om tog-, bus-, skibs- eller flytrafik. Løsningen håndterer

  • Modtagelse af alarmer
  • Koordinering af indsatser
  • Visuel oversigt over den geografiske position for alarm
  • Videoovervågning

Styrken i IHMs løsninger er, at de håndterer alarmopkald ved kritiske hændelser, og formidler informationer til relevante personalegrupper på tværs af kommunikationsplatforme og -systemer.

IHM tilbyder flere løsninger, store som små, der alle kan skaleres op og ned og tilpasses netop jeres behov. I løsningerne indgår bl.a. IHM CAD, IHM VCS

Se materialer om IHM’s løsninger

Certificeringer

IHM Certifikater

Find din lokale distributør

IHM global presence NY

Find distributør

Kontakt

IHM A/S
Vandtaarnsvej 87
DK – 2860 Søborg
Telefon: +45 39 66 31 31
Fax: +45 39 66 14 45
info@ihm.dk
www.ihm.dk

Persondata >

Salgs- og lev. betingelser

 
Få tilsendt nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Til dig, der er interesseret i nyheder, tendenser og aktuelle cases inden for netop din branche.