+45 3966 3131    +45 3966 1445   info@ihm.dk  

IHM bliver til et aktieselskab

Tirsdag, 15 juni 2021

IHM P/S ændrer selskabsform til et aktieselskab, og hedder nu IHM A/S.
Som et led i udbygningen af vores forhandlernetværk på eksportmarkederne, har vi fundet det nødvendigt at ændre selskabsformen til den kendte aktieselskabsform.

IHM udstyr til VTS system i Cirebon

Mandag, 04 maj 2020

IHM udstyr til VTS system i Cirebon

I starten af 2020 indviede Cirebon i Indonesien sit første VTS-system. Systemet blev leveret af Kongsberg Norcontrol med IHM som underleverandør på radiokommunikationsløsningen. Dermed kom den indonesiske regering endnu et skridt tættere på visionen om etablering af en Sea Highway. Visionen bliver til virkelighed, når det sidste af i alt 19 VTS-systemer bliver færdiggjort. Sø-motorvejen vil give skibe i de indonesiske farvande en højere sikkerhed, men også bidrage til lokalområdernes økonomi. 

Enkel og fleksibel app til vagtplanlægning og udkald

Onsdag, 29 august 2018

Enkel og fleksibel app til vagtplanlægning og udkald
Planlægningsværktøjet FireServiceRota betyder mere effektive udkald hos Beredskab & Sikkerhed. Medarbejdertilfredsheden hos brandfolkene er også øget pga. fleksibel og hurtig egen-planlægning via smartphone app’en.

Fremover vil også udkald til hændelser og tilbagesvar kunne foregå via app’en.

90 minutter - tog det at etablere en backup-løsning ved kabelbrud

Mandag, 05 februar 2018

90 minutter - tog det at etablere en backup-løsning ved kabelbrud
I samme øjeblik, at kabelnedbruddet blev konstateret, bad Helsingør Kommunes Beredskab IHM om at etablere et backup-system, hvor nødkald fra Helsingør kommune blev omdirigeret til vagtcentralen hos Helsingør Kommunes Beredskab. Præcis 90 minutter tog det fra den første telefonsamtale med IHMs serviceafdeling til, at alle 550 borger igen kunne anvende deres nødkald og få hjælp.

IHM overtager Roys Radios MotoTRBO aktiviteter

Torsdag, 01 oktober 2020

IHM overtager pr. 1. oktober 2020 alle Roys Radio (RR) aktiviteter vedrørende MotoTRBO radiosystemer, samt ansætter tidligere RR-medarbejder, Søren Hesseling, som service og support-medarbejder i vores serviceafdeling.

Henrik Jacobsen tiltræder som Head of Projects

Onsdag, 26 august 2020

Henrik Jacobsen er pr. 1. august 2020 blevet ansat hos IHM P/S i stillingen som Head of Projects. En af Henriks første opgaver er at lede for projektet Hovedstadens Letbane (Letbane Ring3), hvor IHM skal levere telekommunikationsdelen til SCADA-udbuddet i løbet af de næste par år.

IHM leverer vagtcentral til østjyske beredskaber

Tirsdag, 04 februar 2020

En samlet operativ organisation vil fra 1. september sikre borgerne i store dele af Østjylland. Det nye partnerskab mellem Beredskab & Sikkerhed samt Østjyllands Brandvæsen betyder, at der etableres en IHM-vagtcentral i Århus samt en Operationschef-funktion.

Se materialer om IHM’s løsninger

Certificeringer

IHM Certifikater

Find din lokale distributør

IHM global presence NY

Find distributør

Kontakt

IHM A/S
Vandtaarnsvej 87
DK – 2860 Søborg
Telefon: +45 39 66 31 31
Fax: +45 39 66 14 45
info@ihm.dk
www.ihm.dk

Persondata >

Salgs- og lev. betingelser

 
Få tilsendt nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Til dig, der er interesseret i nyheder, tendenser og aktuelle cases inden for netop din branche.