+45 3966 3131    +45 3966 1445   info@ihm.dk  

  • Hjem
  • Nyheder
  • Enkel og fleksibel app til vagtplanlægning og udkald

Enkel og fleksibel app til vagtplanlægning og udkald

29 august 2018

Enkel og fleksibel app til vagtplanlægning og udkald

Planlægningsværktøjet FireServiceRota betyder mere effektive udkald hos Beredskab & Sikkerhed. Medarbejdertilfredsheden hos brandfolkene er også øget pga. fleksibel og hurtig egen-planlægning via smartphone app’en. Fremover vil også udkald til hændelser og tilbagesvar kunne foregå via app’en.

Fuldt overblik giver effektive udkald
‘Inden vi fik FireServiceRota (FSR), havde vi ikke overblik over, hvem og hvormange brandfolk, der var på vagt eller til rådighed. Det var bøvlet og administrativt tungt at koordinere vagter og til-rådighedsbemanding - ikke mindst pga. bytning af vagter,’ udtaler Niels Henrik Nielsen, beredsskabsinspektør i Beredskab & Sikkerhed Randers Faurskov Djursland og fortsætter:

‘Adgang til planlægningskalendrene via FSRs smartphone-app betyder hurtig og nem adgang til at ændre i egne vagter og tilrådighedsmeldinger. Alle brandfolkene bruger app’en, og derfor har vi et realtidsbillede af vores rådighedsbemanding og bemandingen på stationen. Ved en hændelse ved vi derfor altid, om vi kan stille bemanding, eller om vi med det samme skal kalde en anden station,’ siger en tilfreds Niels Henrik Nielsen.

Automatisering og fleksibilitet
De underliggende processer i aktiviteterne i vagtplanlægningen er automatiserede. Bytning af vagter sker ved, at den ledige vagt udbydes til brandfolk med tilsvarende kompentencer. Ved accept fra en brandmand, modtager de øvrige automatisk en besked om, at den er taget. Ved en evt. underbemanding adviseres pågældende stationskoordinator automatisk, som herefter kan foretage de nødvendige foranstaltninger.

Tilsvarende er til- og framelding af tilrådighed også automatiseret ved en ‘geo-fencing’ funktionalitet. En fx 5-minutters geografisk radius fra en station kan opsættes, og bevæger en brandmand sig uden for området, bliver han spurgt om, han vil melde til-rådighed fra. Og modsat, når han kommer ind i geofence-området.

Større medarbejdertilfredshed
FireServiceRota er testet på 5 stationer, og allerede nu er værktøjet blevet uundværligt for brandfolkene, der oplever et større medejerskab og indflydelse på tilrettelselæggelsen af arbejdet.

Samspil med IHM vagtcentral
‘At give mulighed for at bruge både pagere og smartphones til udkald og tilbagesvar giver brandfolk en åbenlys fleksibilitet, og derfor bliver dette også implementeret i FireServiceRotas app’en,’ udtaler Steen Skaarup, salgschef i IHM, og fortsætter:

‘Vi forventer, at løsningen er klar, når Beredskab og Sikkerhed ruller FireServiceRota ud på de øvrige stationer.’

Se materialer om IHM’s løsninger

Certificeringer

IHM Certifikater

Find din lokale distributør

IHM global presence NY

Find distributør

Kontakt

IHM A/S
Vandtaarnsvej 87
DK – 2860 Søborg
Telefon: +45 39 66 31 31
Fax: +45 39 66 14 45
info@ihm.dk
www.ihm.dk

Persondata >

Salgs- og lev. betingelser

 
Få tilsendt nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Til dig, der er interesseret i nyheder, tendenser og aktuelle cases inden for netop din branche.