+45 3966 3131    +45 3966 1445   info@ihm.dk  

  • Hjem
  • Nyheder
  • Erfaren direktør overtager direktørposten i IHM

Erfaren direktør overtager direktørposten i IHM

10 august 2023

Finn Vagner medbringer over 25 års ledelseserfaring fra danske og internationale it- og telekommunikationsvirksomheder, hvor han har haft fuld fokus på vækst, sikkerhed, kvalitet og kundetilfredshed. Af større virksomheder har han været direktør for er Netgroup, Atos og Siemens IT Solutions and Service, hvor han for Siemens har være direktør for forretningsområdet Managed Services i 10 år.

Afgående direktør og grundlægger af IHM A/S Hardy Mortensen udtaler:

Vi er meget glade for at have ansat Finn Vagner som direktør, der kan fastholde vores position som markedsleder på vagtcentralsområdet inden for beredskaber og anden kritisk infrastruktur i Danmark. Desuden vil hans internationale erfaring være med til at styrke IHMs position på de internationale markeder som leverandør af kontrolrumsløsninger til de maritime segmenter såsom havne, platforme og ikke mindst det stærkt stigende marked for autonome skibe.

IHM står overfor en meget spændende fremtid, hvor Finns erfaring indenfor ledelse, strategi, drift og forretningsudvikling gør ham til den perfekte person til at føre mit livsværk videre. Vi glæder os til den videre rejse med Finn ved roret.

Den nye direktør Finn Vagner udtaler:

Jeg tiltræder stillingen som direktør med et stort engagement og ønske om at drive IHM videre frem til større lønsomhed og samtidig fastholde kundetilfredsheden hos vores kunder og tilfredsheden hos vores højt specialiserede medarbejdere. IHM har stærke løsninger og produkter, som markederne efterspørger, hvorfor min primære opgave i første omgang bliver at trimme virksomhedens processer og udbygge vores internationale relationer.

Hardy Mortensen vil i en kort overdragelsesperiode stadig være til stede på kontoret i Søborg, og vil desuden fortsætte som bestyrelsesformand for virksomheden.

For yderligere oplysninger om Finn Vagner, se her

Se materialer om IHM’s løsninger

Certificeringer

IHM Certifikater

Find din lokale distributør

IHM global presence NY

Find distributør

Kontakt

IHM A/S
Vandtaarnsvej 87
DK – 2860 Søborg
Telefon: +45 39 66 31 31
Fax: +45 39 66 14 45
info@ihm.dk
www.ihm.dk

Persondata >

Salgs- og lev. betingelser

 
Få tilsendt nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Til dig, der er interesseret i nyheder, tendenser og aktuelle cases inden for netop din branche.