+45 3966 3131    +45 3966 1445   info@ihm.dk Partner Portal

Fjernstyring af VHF radioer til broer

08 marts 2024

Fjernstyring af VHF radioer til broer

Ny Dispatcher-løsning fra IHM revolutionerer kommunikationen ved broer


IHM, som er førende udbyder af avancerede maritime kommunikationsløsninger, er stolt over, at Beredskab Sønderborg har valgt IHMs dispatcher-løsning, IHM IP Flexible, til kommunikation med skibe, der skal passere Kong Christian den X’s bro og Egernsundbroen.

Løsningen giver mulighed for fjernbetjening af alle understøttede funktioner i VHF-radio Sailor 7222, herunder Dual Watch, hvilket giver operatørerne enestående kontrol og fleksibilitet. Med Dual Watch-funktionen kan operatørerne nu overvåge to kanaler samtidigt, hvilket øger sikkerheden og muliggør hurtigere reaktionstider i nødsituationer.

IHM IP Flexible dispatcher øger sikkerheden

Før implementeringen af den nye IHM dispatcher-løsning, havde Beredskab Sønderborg et ældre VHF-system, og som skulle betjenes lokalt.

 - ’Idet Beredskab Sønderborg flyttede lokaler, og dermed ikke var tæt på broerne, var det nødvendigt at få et VHF-system, der kunne fjernbetjenes’ –
udtaler Michael M. Madsen, Brandmester hos Beredskab Sønderborg og fortsætter: 
 - ’Med IHMs løsning kan vi fra vores nye lokaliteter fjernbetjene VHF radioerne og monitorere flere kanaler via en pc’s 10” touchskærm. Det letter os meget i vores arbejde og giver sikkerhed for alle’.


Den nye IHM kommunikationsløsning er designet til at imødekomme behovene hos moderne brooperatører og nødberedskabspersonale. Systemet kan let udvides med yderligere operatører og radioer efter behov, hvilket giver en fleksibel og skalerbar løsning, der kan tilpasses enhver situation.


Hør mere om løsningen

For mere information om IHMs dispatcher-løsning, og hvordan den kan forbedre kommunikationen ved dine broer, besøg www.ihm.dk eller kontakt Steen Skaarup på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Om Kong Christian den X’s bro og Egernsundbroen

Kong Christian X’s Bro er en bue-bro med klapfag, der åbnes for gennemsejling. Den blev bygget 1925-30, er 331 m lang, 12,6 m bred og har en gennemsejlingshøjde på 5 m. Oprindeligt var det en kombineret jernbane- og vejbro, men sporene blev nedlagt i 1996. Den afløste en pontonbro, Frederik VII’s Bro, anlagt 1856 med en længde af 220 m.

Egernsundbroen er en klapbro, bygget i 1965-68. Den er 238 m lang, 19,6 m bred og har en gennemsejlingshøjde på 4,8 m. Den afløste en lille trækfærge, der havde været der fra omkring 1725.


Kilde: https://graenseforeningen.dk/leksikon/broer

Se materialer om IHM’s løsninger

Certificeringer

IHM Certifikater

Find din lokale distributør

IHM global presence NY

Find distributør

Kontakt

IHM A/S
Vandtaarnsvej 87
DK – 2860 Søborg
Telefon: +45 39 66 31 31
Fax: +45 39 66 14 45
info@ihm.dk
www.ihm.dk

Persondata >

Salgs- og lev. betingelser

 
Få tilsendt nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Til dig, der er interesseret i nyheder, tendenser og aktuelle cases inden for netop din branche.