+45 3966 3131    +45 3966 1445   info@ihm.dk  

  • Hjem
  • Nyheder
  • 90 minutter - tog det at etablere en backup-løsning ved kabelbrud

90 minutter - tog det at etablere en backup-løsning ved kabelbrud

05 februar 2018

90 minutter - tog det at etablere en backup-løsning ved kabelbrud

I samme øjeblik, at kabelnedbruddet blev konstateret, bad Helsingør Kommunes Beredskab IHM om at etablere et backup-system, hvor nødkald fra Helsingør kommune blev omdirigeret til vagtcentralen hos Helsingør Kommunes Beredskab. Præcis 90 minutter tog det fra den første telefonsamtale med IHMs serviceafdeling til, at alle 550 borger igen kunne anvende deres nødkald og få hjælp.

’At IHM kunne sikre nødkald fra borgerne i de berørte områder i løbet af 90 minutter, er vi særdeles tilfredse med. Det er vigtigt for os som beredskab, at vi har samarbejdspartnere, der hurtigt og effektivt kan hjælpe os med at løse, de udfordringer, som vi får,’ udtaler Søren Lundhild, Beredskabschef hos Helsingør Kommunes Beredskab. Allan Holst, Beredskabsinspektør hos Helsingør Kommunes Beredskab, supplerer:

’Vi var ikke i tvivl om, at IHM kunne løse opgaven – udfordringen var ’blot’ hvor hurtigt,’ udtaler Allan Holst, og tilføjer: ’Denne løsning har sparet mange ekstra omkostninger til opsøgende arbejde og borgerne for unødig bekymringer.’

SCAIP og minimum 2 uafhængige linjer anbefales
Hos IHM er man også meget tilfreds. ’At have løsninger, der gør en vital forskel, understreger vigtigheden af at rådgive og levere gode, driftssikre løsninger, der også tager højde for uheld, som fx kabelnedbrud,’ udtaler Jakob B. Nielsen, servicechef hos IHM, og henviser til, at IHM anbefaler kunderne som minimum at have flere uafhængige linjer ind til vagtcentralen eller en aftale med en anden vagtcentral, som kan være backup.

’Vi har i lignende tilfælde set, at der nemt kan gå mere end 12 timer inden en kabelforbindelse er reetableret. Det betyder en unødvendig utryghed hos borgerne samt et unødvendigt ressourceforbrug og belastning af personalet, der bruger masser af tid på at kontakte eller besøge de ældre og handicappede,’ udtaler Jakob B. Nielsen.

Overvågning af systemer
’I dag anbefaler vi vores kunder at implementere de nye typer af nødkald (SCAIP), der er ’født’ med 2 uafhængige forbindelser (IP eller 4G nettet). Vores vagtcentraler understøtter SCAIP, og her får man pga. overvågning af systemet desuden automatisk besked, hvis nødkaldsforbindelsen afbrydes,’ slutter Jakob B. Nielsen.

Se materialer om IHM’s løsninger

Certificeringer

IHM Certifikater

Find din lokale distributør

IHM global presence NY

Find distributør

Kontakt

IHM A/S
Vandtaarnsvej 87
DK – 2860 Søborg
Telefon: +45 39 66 31 31
Fax: +45 39 66 14 45
info@ihm.dk
www.ihm.dk

Persondata >

Salgs- og lev. betingelser

 
Få tilsendt nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Til dig, der er interesseret i nyheder, tendenser og aktuelle cases inden for netop din branche.