+45 3966 3131    +45 3966 1445   info@ihm.dk  

  • Hjem
  • Nyheder
  • Rammeaftale til 30 millioner norske kroner til akut-alarmeringsløsning til Norges sundhedsvæsen

Rammeaftale til 30 millioner norske kroner til akut-alarmeringsløsning til Norges sundhedsvæsen

02 oktober 2020

’Vi er meget stolte over, at IHMs løsning blev valgt til at imødekomme de norske lovkrav om akutalarmering på hospitaler,’ udtaler Hardy Mortensen, CEO hos IHM P/S og fortsætter: At vi vandt dette udbud, er også en understregning af IHMs position i Norge som ledende leverandør af kommunikationsløsninger.

Sekunder redder liv og førlighed

’IHM Multi Alert løsning med Akutpanel sørger for at reducere responstiden for det prædefinerede akutpersonale og dermed redde liv og reducere følgerne for de aktuelle borgere med hjertestop, hjerneblødning eller lignede’, supplerer Steen Skaarup, Salgschef hos IHM. ’Samfundsøkonomisk giver det også god mening i at investere i en sådan løsning – men det er selvfølgelig også en politisk beslutning,’ afslutter Steen Skaarup.

Udbuddet for akut-alarmering tager udgangspunkt i et norsk lovkrav om hurtig indsats over for hjertestop, akut kejsersnit, traumer og lignende. Med IHM MultiAlert – Akutpanel bliver responstiden reduceret væsentligt i forhold til de nuværende muligheder med pager og lignende.

Rammeaftalen omfatter 10 store hospitaler med tilhørende AMK-centraler, ambulancetjenester og akutenheder samt luftambulancetjenesten ANS og primær-sundhedssektoren (kommuner, læger, hjemmeplejen og frivillige akutberedskaber).

Se materialer om IHM’s løsninger

Certificeringer

IHM Certifikater

Find din lokale distributør

IHM global presence NY

Find distributør

Kontakt

IHM A/S
Vandtaarnsvej 87
DK – 2860 Søborg
Telefon: +45 39 66 31 31
Fax: +45 39 66 14 45
info@ihm.dk
www.ihm.dk

Persondata >

Salgs- og lev. betingelser

 
Få tilsendt nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Til dig, der er interesseret i nyheder, tendenser og aktuelle cases inden for netop din branche.