+45 3966 3131    +45 3966 1445   info@ihm.dk  

  • Hjem
  • Nyheder
  • Intelligent alarmering giver store effektiviseringer og hurtig udrykning

Intelligent alarmering giver store effektiviseringer og hurtig udrykning

22 juni 2016

Intelligent alarmering giver  store effektiviseringer og hurtig udrykning

Beredskaber i Danmark er i forandring Flere beredskaber slås sammen, nye strukturer skabes. Nyt smart tilkaldesystem fra IHM udnytter den nyeste teknologi og giver store effektiviseringer.

IHM, der har over 30 års erfaring med beredskabsløsninger, har netop lanceret en intelligent alarmeringsløsning, der på en innovativ måde tilkalder beredskab. IHMs faste stab af servicefolk og teknikere har tæt kontakt med beredskaber, og har derfor fingeren på pulsen i forhold til behov og optimeringspotentialer. Løsningen er således en videreudvikling af den eksisterende og driftssikre løsning.

Sikkerhed for mandskabsdækning

Udfordringen i et traditionelt tilkald er, at der går tid til opkald. Man ikke har overblik over, hvem af de tilkaldte, der kommer, og om bemandingen er tilstrækkelig. Ved brug af den nye intelligente alarmering foregår tilkald af den krævede mandskabsdækning lynhurtigt. Hver brandmand får en to-vejs pager, hvor vedkommende med ét tryk kan acceptere eller ikke-acceptere et tilkald. På vagtcentralen aktiveres yderligere grupper trin for trin, indtil den rette bemanding kan stilles - og det hele sker automatisk.

Hurtigere udrykning

Michael Sass Andersen, Manager Project Department hos IHM fortæller: “Det nye i vores beredskabsløsning er, at tilbagemeldingerne fra to-vejs-pagerne automatisk bliver opsamlet og bearbejdet i forhold til en prædefineret dimensionering af mandskabet. Det sikrer, at det altid er de rigtige personer og ressourcer, som tilkaldes til en 112-opgave, og at mandskabsdækningen er tilstrækkelig. Tidsforbruget til et komplet tilkald er således væsentligt reduceret og betyder, at beredskabet kan være hurtigere fremme ved ulykkesstedet”.

Fremdriften i tilkald vises på en storskærm i garageanlægget, så alle tilkomne brandmænd er fuldt orienterede og kan disponere herefter.

Stort potentiale i ind- og udland

Flere beredskaber har vist stor interesse for intelligent alarmering.

“Vi har store forventninger til de gevinster, som beredskaber i ind- og udland kan opnå ved den intelligente alarmeringsløsning. Som første beredskab har Beredskab og Sikkerhed i de seneste 6 måneder trinvist implementeret systemet på hele Djursland”, fortæller salgschef hos IHM Steen Skaarup og fortsætter: “Implementeringen er netop afsluttet. Med de gode resultater, der allerede nu er opnået på Djursland, forventer vi, at andre beredskaber følger efter”.

Se materialer om IHM’s løsninger

Certificeringer

IHM Certifikater

Find din lokale distributør

IHM global presence NY

Find distributør

Kontakt

IHM A/S
Vandtaarnsvej 87
DK – 2860 Søborg
Telefon: +45 39 66 31 31
Fax: +45 39 66 14 45
info@ihm.dk
www.ihm.dk

Persondata >

Salgs- og lev. betingelser

 
Få tilsendt nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Til dig, der er interesseret i nyheder, tendenser og aktuelle cases inden for netop din branche.