+45 3966 3131    +45 3966 1445   info@ihm.dk  

Karriere hos IHM

karriere hos ihm

Vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du kan identificere dig med IHMs værdier og er interesseret i at bidrage til, at IHM fortsat kan levere state-of-the-art løsninger inden for radio- og telekommunikation til lands, til havs og i luften. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. P.t. har vi følgende ledige stillinger:

 

Software-udviklere - som kan gøre en forskel på fremtidens kommunikations-systemer

 Jobbeskrivelse

Vi søger dygtige, erfarne og kvalitetsbevidste software-udviklere, som mestrer C# og/eller Delphi.
Du skal udvikle på IHM’s forskellige kommunikationsplatforme, som alle er egenudviklede og som danner grundlaget for missionskritiske systemer og løsninger til kunder både ind- og udlands. Med dit høje faglige niveau kommer du til at arbejde for løsningernes fortsatte succes i markeder, som stiller stadig større krav til kvalitet og sikkerhed.
Du kommer til at indgå i et mindre team, som løfter udviklingsopgaver af meget forskelligartet karakter. Du vil deltage i udviklingsforløb fra idé og specifikation til færdigt produkt (funktion), og du vil have medansvar for implementering, test og deployment samt for den efterfølgende vedligeholdelse og modning.

Område

IHM ligger i Søborg, centralt for både motorvej og offentlige transportmidler.


Virksomheden

IHM P/S er en af Danmarks førende inden for løsninger og udstyr for professionel tele- og radiokommunikation. Det er IHM’s strategi, ved hjælp af egne og andres innovative produkter, at være systemintegrator enten direkte eller via udvalgte partnere, primært inden for kommunikation baseret på PMR, GSM, TETRA og kommende trådløse netværk.
Vi udvikler, sælger og servicerer unikke kundetilpassede løsninger, primært til rednings- og sikkerhedstjenester på det skandinaviske marked, samt forskellige integrerede kommunikationsløsninger til kunder over det meste af verden.
Virksomheden har ca. 20 ansatte, hvoraf de fleste har lang anciennitet. Der er et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone i virksomheden.

Erfaring og uddannelse

Vi forventer, at du igennem relevant uddannelse og professionelt virke har dit datatekniske fundament på plads og har minimum 5 års erfaring fra arbejde med C#/Delphi på projekter med høj kompleksitet.
Du har overblikket og kan overskue systemer og processer, og du kan udvælge og argumentere for valg af tekniske løsninger.
Du har endvidere erfaring med udvikling af software i en ISO 9001:2008 certificeret virksomhed, hvor struktureret udvikling med versionskontrol, kode test og dokumentation er en del af hverdagen.
Har du erfaring med web-baserede løsninger, er det et plus, ligesom kendskab til agile principper og versionsstyringsværktøjer vil være en fordel.

Personlige egenskaber

Du arbejder selvstændigt og meget struktureret med sans for både detalje og overblik. Du er villig til at tage ejerskab og er i stand til at agere konstruktivt under pres.
Ansvarsfølelse, teamwork og grundighed er egenskaber, vi lægger stor vægt på. Vores systemer håndterer kritisk kommunikation, hvorfor det er afgørende, at du dagligt stræber efter at gøre en forskel og skabe løsninger af høj kvalitet.
Desuden er du læringsbegejstret og brænder for dit felt, ønsker at udvikle dig og øge dine kompetencer. Du har en god forståelse af, hvornår noget haster og er vigtigt, og du behersker en god kode-kultur.
Det er en forudsætning for at kunne tiltræde stillingen, at du har en ren straffeattest og kan sikkerhedsgodkendes.

Sprog

Det er en forudsætning, at du taler og skriver flydende dansk samt taler og skriver engelsk på fagligt niveau.

Rejseaktivitet

Der forventes ikke rejseaktivitet.

Arbejdstid

Arbejdstiden er 8-16 mandag til torsdag og 8-15:30 om fredagen. Vi har en flekstidsordning med flekstid mellem 7 og 17.

Løn mv.

Løn efter kvalifikationer. Vi har et attraktivt lønniveau, pension og sundhedsforsikring samt kantine og andre personalegoder.

Startdato

Tiltrædelse snarest muligt.

Kontakt

Send ansøgning og CV til Michael Sass Andersen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Har du spørgsmål til opslaget, kan du kontakte Michael Sass Andersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon: 3957 2623.

Ansøgningsfrist

15. april 2021, 1. samtalerunde forventes ultimo april.

Se materialer om IHM’s løsninger

Certificeringer

IHM Certifikater

Find din lokale distributør

IHM global presence NY

Find distributør

Kontakt

IHM P/S
Vandtaarnsvej 87
DK – 2860 Søborg
Telefon: +45 39 66 31 31
Fax: +45 39 66 14 45
info@ihm.dk
www.ihm.dk

Persondata >

Salgs- og lev. betingelser

 
Få tilsendt nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Til dig, der er interesseret i nyheder, tendenser og aktuelle cases inden for netop din branche.