+45 3966 3131    +45 3966 1445   info@ihm.dk  

Helsingør Kommunes Beredskab

Helsingør Kommunes Beredskab

Helsingør Kommunes Beredskab har siden januar 2017 samarbejdet med Tårnby Brandvæsen om backup på ABA og 112-meldinger. Samarbejdet har betydet en effektisering, og hurtigere responstid ved fallouts.

Vagtcentralen i Helsingør Kommunes Beredskab er ikke døgnbemandet, og ved fallouts var man afhængig af at kalde brandfolk ind på stationen. Man ønskede derfor at få en anden og mere effektiv backup-løsning på ABA og 112-alarmer.

Beredskabet valgte at indgå et samarbejde med Tårnby Brandvæsen om backup på udkaldsalarmer, og IHM stod for at levere den tekniske løsning.

Hurtigere responstid giver øget tryghed

Med den nye backup-løsning er udkald ved fall out-situation blevet automatiseret, og som konsekvens heraf er udkaldstiden blevet væsentligt reduceret.

“Responstiden ved alarmer i fall out er redu ceret til ca. 10 sekunder ifølge Alarmnets registring,” udtaler Allan Holst, beredskabsinpektør i Helsingør Kommunes Beredskab, begejstret og fortsætter:

“Vi har fået en backup, der i ved fallout af vores egne systemer også medfører en hurtigere responstid end tidligere. For borgerne
i Helsingør-området betyder dette, at de er garanteret den bedst mulige responstid. - og dermed den størst mulige tryghed for at få assistance, når uheldet er ude.”

“Vi kan kun være tilfredse med løsningen og ikke mindst, det effektive samarbejdet med IHM,” slutter Allan Holst.


Hurtig effektuering af løsningen

Inden for knap 2 måneder designede, testede og installerede IHM løsningen.  

“For at sikre en hurtig og effektiv implementering delte vi opgaven i to faser. Fase 1 bestod af test og installation af ABA og fase 2 af test og implementering af 112,” udtaler Service Manager Jakob B Nielsen, som var ansvarlig for gennemførelsen af løsningen.

“Vi kender begge vagtcentralers tekniske opbygning, så opgaven bestod primært i at koble Tårnbys vagtcentral op på Pocsag-infrastrukturen i Helsingør Kommunes Beredskab,” fortæller Jakob B. Nielsen, der også roser Helsingør Kommunes Beredskabs professionalitet ved implementering af systemet.

Se materialer om IHM’s løsninger

Certificeringer

IHM Certifikater

Find din lokale distributør

IHM global presence NY

Find distributør

Kontakt

IHM A/S
Vandtaarnsvej 87
DK – 2860 Søborg
Telefon: +45 39 66 31 31
Fax: +45 39 66 14 45
info@ihm.dk
www.ihm.dk

Persondata >

Salgs- og lev. betingelser

 
Få tilsendt nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Til dig, der er interesseret i nyheder, tendenser og aktuelle cases inden for netop din branche.